DOBIJATE NALAZ REGIONALNOG STRUČNJAKA!

Prof. dr Nataša Prvulović Bunović, specijalista radiologije i subspecijalista onkologije iz Instituta za onkologiju Vojvodine (Sremska Kamenica), dio je našeg stručnog tima ljekara. Regionalni je ekspert za onkološka oboljenja kod žena, stručnjak za očitavanja magnetne rezonance dojke.

Prof. dr Nataša Prvulović Bunović je predavač i autor domaćih i međunarodnih projekata, naučnih skupova i radova. Koautor je monografije “Ultrazvučna dijagnostika dojke”, “Fibroadenom i ciste dojke”, “Benigne lezije dojke” i u prestižnog američkog udžbenika Women’s Imaging: MRI with Multimodality Correlation. Učesnik je brojnih stručnih edukacija iz oblasti dijagnostike bolesti dojke, bolesti stomaka i karlice u zemlji i inostranstvu, među kojima i u jednom od najprestižnijih svjetskih centara – Memorial Sloan-Kettering Cancer Center u Njujorku.

* Snimanje se obavlja uz intravensku aplikaciju paramagnetnog kontrastnog sredstva (cijena 40 EUR), kako bi vizuelizacija tkiva na snimku bila jasna. Ukoliko pacijentkinja ima redovne menstrualne cikluse, preporučeno je da se snimanje obavi 8. do 12. dana ciklusa.

Za detaljne informacije i zakazivanje snimanja MR dojke:

Podgorica +382 69 333 888

Nikšić +382 68 333 788

Hipokrat Poliklinike – Već osam godina dio Vaše porodice.

© 2021 - Hipokrat

Pozovite odmah +382 69 333 888