FZOCG

Poliklinika Hipokrat i Fond za zdravstveno osiguranje Crne Gore potpisali su ugovor o saradnji kako bi se redovi za čekanje na pregled magnetnom rezonancom u KCCG smanjili na optimalan nivo.
Ukoliko na pregled magnetnom rezonancom čekate duže od mjesec dana u Kliničkom centru Crne Gore, taj pregled možete obaviti kod nas besplatno (o trošku Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore).

Potrebna dokumentacija

UPUT SA ODOBRENJEM 

  • Uput od izabranog ljekara, sa odobrenjem od konzilijuma radiologa KCCG za magnetnu rezonancu sa istaknutim pregledom

UPUT ZA POLIKLINIKU HIPOKRAT

  • Uput za Polikliniku Hipokrat (kod izabranog doktora)

DOKAZ O VREMENU ČEKANJA

  • Dokaz da odobrenu uslugu ne možete odraditi u roku od 30 dana u KCCG (izdaje je izabrani ljekar)

BANKE

Kako bi našim pacijentima omogućili plaćanje usluga pod što povoljnijim uslugama, postignut je dogovor sa Hipotekarnom i CKB bankom.

KORISNICI PREMIUM KARTICE HIPOTEKARNE BANKE:

  • 10% popusta na gotovinska plaćanja
  • Odloženo plaćanje na 6 ili 12 rata (u zavisnosti od iznosa i limita korisnika kartice)

KORISNICI SHOPPING GO KARTICE CKB BANKE:

  • Odloženo plaćanje do 12 rata

KORISNICI DEBITNIH KARTICA CKB BANKE:

  • 10% popusta na gotovinska plaćanja

OSIGURAVAJUĆE KUĆE

SINDIKATI

Sklopljeni su ugovori sa Sindikatom Policije, Sindikatom CEDIS-a, Sindikatom Plantaže. kao i sa kompanijom Čelebić i kompanijom Tehnomax. Njihovi zaposleni imaju mogućnost odloženog plaćanja.

Takođe, svi građani Podgorice iznad 65 godina starosti imaju pravo na popuste shodno Gradskoj kartici – Senior, koju uzimaju preko Glavnog grada Podgorica. Iste povoljnosti imaju i građani iznad 65 godina starosti iz Kotora, preko kartice iz Turističke Organizacije Kotor.

Ukoliko ste član sindikata, kolektiva ili organizacija, stojimo vam na raspolaganju za sve vrste dogovora, kako biste zaposlenima omogućili što lakše plaćanje naših usluga.