O nama

Upoznajte našu polikliniku

Poliklinika „Hipokrat“ je osnovana u decembru 2014. godine. Našim pacijentima obezbijedili smo spoj nekolike rodne medicinske grane. Radiologijom, ortopedijom, fizijatrijom i neurologijom upotpunjena je ponuda kojom obezbjeđujemo brzu i efikasnu dijagnostiku i liječenje. Stručno medicinsko osoblje pobrinuće se da tretman svakog pacijenta u našim poliklinikama bude po svim najvišim standardima dobre medicinske prakse.

Naše poslovanje temelji se na uskoj povezanosti između pacijenata, ljekara i poliklinike. Posebno osmišljen ambijent, uz stručnost ljekara i toplinu osoblja, pruža najsavremeniju i najkvalitetniju uslugu svojim pacijentima. Kvalitet našeg rada zasniva se na ispunjavanju očekivanja i potreba naših pacijenata u što većoj mjeri. Idemo u korak sa vremenom i samim tim sve naše metode su savremene sa osloncem na bogato višegodišnje iskustvo našeg osoblja, saradnju sa vrhunskim stručnjacima, te stalne edukacije i usavršavanje.

Ono na šta smo posebno ponosni jeste činjenica da konstantno ulažemo u kvalitet usluge koju pružamo, kao i to da se trudimo da uvek imam najsavremeniju opremu i da budemo dostupni na više lokacija u našoj državi, pa iz tog razloga proširujemo našu djelatnost i lokacije na kojima se nalazimo.


Temelji našeg poslovanja

NAŠE VRIJEDNOSTI


STRUČNI KADAR

Kvalitet našeg rada zasniva se na ispunjavanju očekivanja i potreba naših pacijenata u što većoj mjeri. Pri tom se posebno oslanjamo na bogato višegodišnje iskustvo našeg osoblja, saradnju sa vrhunskim stručnjacima, te stalne edukacije i usavršavanje


TIMSKI RAD

Saradnja doktora i medicinskog osoblja, uz dijagnostičke i terapijske metode koje su kod nas dostupne, omogućavaju brzo i efikasno riješavanje zdravstvenih problema naših pacijenata.


PROFESIONALNA USLUGA

Stručno medicinsko osoblje pobrinuće se da tretman svakog pacijenta u našim centrima bude po svim najvišim standardima dobre medicinske prakse.


BRZA, TAČNA I EFIKASNA DIJAGNOSTIKA

Radiologijom, ortopedijom i neurologijom, upotpunjena je ponuda kojom obezbjeđujemo brzu i efikasnu dijagnostiku i liječenje.


SAVREMENA TEHNOLOGIJA

MRI aparati najnovije generacije. Savremena i sertifikovana medicinska oprema.


MODERNI OBJEKTI

Usluge pružamo u posebno osmišljenim, prijatnim i moderno opremljenim objektima u Podgorici I Radanovićima.


PODGORICA

KOTOR – RADANOVIĆI

NIKŠIĆ

Copyright by Hipokrat 2020. All rights reserved.

  • English