Našim pacijentima obezbijedili smo spoj nekoliko rodnih medicinskih grana. Radiologijom, ortopedijom i neurologijom upotpunjena je ponuda kojom obezbjeđujemo brzu i efikasnu dijagnostiku i liječenje. Stručno medicinsko osoblje pobrinuće se da tretman svakog pacijenta u našim poliklinikama bude po svim najvišim standardima dobre medicinske prakse.

Naše poslovanje temelji se na uskoj povezanosti između pacijenata, ljekara i poliklinike. Posebno osmišljen ambijent, uz stručnost ljekara i toplinu osoblja, pruža najsavremeniju i najkvalitetniju uslugu svojim pacijentima. Kvalitet našeg rada zasniva se na ispunjavanju očekivanja i potreba naših pacijenata u što većoj mjeri. Idemo u korak sa vremenom i samim tim sve naše metode su savremene sa osloncem na bogato višegodišnje iskustvo našeg osoblja, saradnju sa vrhunskim stručnjacima, te stalne edukacije i usavršavanje.

Ono na šta smo posebno ponosni jeste činjenica da konstantno ulažemo u kvalitet usluge koju pružamo, kao i to da se trudimo da uvijek imam najsavremeniju opremu i da budemo dostupni na više lokacija u našoj državi, pa iz tog razloga proširujemo našu djelatnost i lokacije na kojima se nalazimo.

Odjeljenja

Radiologija

Magnetna rezonanca i ultrazvuk ističu se kao dominantne radiološke metode.

Ortopedija

Kompletna dijagnostika i terapija oboljenja kičmenog stuba i sistema za kretanje.

Neurologija

Dijagnostifikujemo, pratimo i liječimo niz neuroloških oboljenja i hroničnih neuropatskih bolnih stanja.

Telemedicina

Pošaljite svoje CT, MRI ili PET CT snimke na nezavisnu ekspertizu radiolozima širom Evrope.

Naše vrijednosti

 • Stručni kadar

  Kvalitet našeg rada zasniva se na ispunjavanju očekivanja i potreba naših pacijenata u što većoj mjeri. Pri tom se posebno oslanjamo na bogato višegodišnje iskustvo našeg osoblja, saradnju sa vrhunskim stručnjacima, te stalne edukacije i usavršavanje.

 • Timski rad

  Saradnja doktora i medicinskog osoblja, uz dijagnostičke i terapijske metode koje su kod nas dostupne, omogućavaju brzo i efikasno riješavanje zdravstvenih problema naših pacijenata.

 • Profesionalna usluga

  Stručno medicinsko osoblje pobrinuće se da tretman svakog pacijenta u našim centrima bude po svim najvišim standardima dobre medicinske prakse.

 • Brza, tačna i efikasna dijagnostika

  Radiologijom, ortopedijom i neurologijom, upotpunjena je ponuda kojom obezbjeđujemo brzu i efikasnu dijagnostiku i liječenje.

 • Savremena tehnologija

  MRI aparati najnovije generacije. Savremena i sertifikovana medicinska oprema.

 • Moderni objekti

  Usluge pružamo u posebno osmišljenim, prijatnim i moderno opremljenim objektima u Podgorici I Radanovićima.