Važno obavještenje za stanovnike Kotora, Tivta i okruženja! Sa ponosom objavljujemo otvaranje novog fizio centra Endorfin, smještenog unutar Hipokrat poliklinike u Radanovićima!

Sada vam je omogućeno da na jednom mjestu riješite sve probleme vezane za koštano-zglobni i mišićno-nervni sistem, bez obzira da li ste sportista ili vam je potrebna rehabilitacija uslijed različitih povreda!

U Hipokrat poliklinici vas očekuje najbolji tim ortopeda i neurologa, koji će vam zahvaljujući najsavremenijoj MR tehnologiji/dijagnostici i našim regionalnim stručnjacima radiolozima pomoći najpreciznijom dijagnozom, prevencijom i liječenjem.

Uz to, stručni tim fizijatara i fizioterapeuta u Endorfinu posvećen je vašem potpunom oporavku kroz upotrebu najsavremenije opreme za fizikalnu terapiju i najnovijih fizikalnih metoda.

Privatna zdravstvena ustanova za fizikalnu terapiju Endorfin je stekla veliki ugled u Podgorici (na lokacijama Blok 6 i Zagorič), zbog čega nam je posebno zadovoljstvo što ćemo od sada blisko sarađivati u pružanju usluga na lokaciji u Radanovićima.

Pozovite već danas kako biste zakazali pregled ili saznali više:

Hipokrat poliklinika Radanovići: +382 69 822 822

Endorfin Radanovići: +382 67 939 222

© 2021 - Hipokrat

Pozovite odmah +382 69 333 888