Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, ukazao je povjerenje Poliklinici „Hipokrat“!

Novak je uoči odlaska u Sjedinjene Američke Države posjetio našu polikliniku u Radanovićima, kako bi odradio snimak na magnetnoj rezonanci i uvjerio se da spremno dočekuje izazove na Sinsinati Masters-u, a nakon toga, i na US Open-u, posljednjem grend slemu u sezoni.

Snimak magnetne je pokazao da u odličnom stanju putuje na američku turneju, a potvrda je stigla 20. avgusta osvajanjem 39. Masters titule, 95. u karijeri, pobjedom u finalu Sinsinatija nad Karlosom Alkarazom. Poliklinika „Hipokrat“ upućuje Novaku iskrene čestitke povodom još jedne titule, uz želje da isti rezultat ponovi i na US Open-u.

Posebno smo ponosni na činjenicu da je najbolji teniser planete bio oduševljen uslugama naše poliklinike, ali i gostoprimstvom našeg osoblja, koje je imalo priliku da se uvjeri da je Nole izuzetno ljubazan i pristupačan čovjek, vrhunski primjer pravog sportiste i van teniskog terena.

Povjerenje koje nam je ukazao Novak je potvrda da smo spremni da pružimo najbolju zdravstvenu uslugu vrhunskim sportistima, te da najbolji vjeruju najboljima!

Podsjećamo da je prvi dijagnostički centar u Crnoj Gori – Poliklinika „Hipokrat“ osnovan u Podgorici u decembru 2014. godine, nakon čega je svoju djelatnost proširio na još dva crnogorska grada – Radanoviće (Kotor) i Nikšić.

Budite i vi u najboljim rukama! Zakažite pregled:

Podgorica

+382 69 333 888

Nikśić

+382 68 333 788

Radanovići

+382 69 822 822

Hipokrat poliklinike – već 8 godina dio Vaše porodice.

© 2021 - Hipokrat

Pozovite odmah +382 69 333 888