Podgorica

Ponedjeljak – Petak 7:30 – 22:00
Subota 7:30 – 22:00
Nedjelja

Radanovići

Ponedjeljak – Petak 7:30 – 15:00
Subota
Nedjelja

Nikšić

Ponedjeljak – Petak 7:30 – 15:00
Subota
Nedjelja

Dobrodošli u Hipokrat Poliklinike

Poliklinika „Hipokrat“ je prvo osnovana u Podgorici, u decembru 2014. godine, nakon čeka smo polako svoje djelatnosti proširili u još dva crnogorska grada, Radanovići (Kotor) i Nikšić. Našim pacijentima obezbjeđujemo vrhunske tretmane iz nekolike rodnih medicinskih grana. Radiologijom, ortopedijom i neurologijom upotpunjena je ponuda kojom obezbjeđujemo brzu i efikasnu dijagnostiku i liječenje. Stručno medicinsko osoblje pobrinuće se da tretman svakog pacijenta u našim poliklinikama bude po svim najvišim standardima kvalitetne medicinske prakse.

Naše poslovanje temelji se na uskoj povezanosti između pacijenata, ljekara i poliklinike. Posebno osmišljen ambijent, uz stručnost ljekara i profesionalnost osoblja, pruža najsavremeniju i najkvalitetniju uslugu svojim pacijentima. Kvalitet našeg rada zasniva se na ispunjavanju očekivanja i potreba naših pacijenata. Idemo u korak sa vremenom i samim tim sve naše metode su savremene sa osloncem na bogato iskustvo našeg osoblja, saradnju sa vrhunskim stručnjacima, te stalne edukacije i usavršavanja.

Ono na šta smo posebno ponosni jeste činjenica da konstantno ulažemo u kvalitet usluge koju pružamo, kao i to da se trudimo da uvijek imamo najsavremeniju opremu i da budemo dostupni na više lokacija u našoj državi, pa iz tog razloga proširujemo našu djelatnost i lokacije na kojima se nalazimo.

Tokom JPP koje traje u proteklih 8 godina gotovo 60.000 ljudi je ostvarilo pravo na dijagnostiku na osnovu dugih čekanja i tehničkih nemogućnosti obavljanja pregleda u Kliničkom centru.

— Poliklinike Hipokrat —

Odjeljenja

Radiologija

Magnetna rezonanca i ultrazvuk ističu se kao dominantne radiološke metode.

Ortopedija

Kompletna dijagnostika i terapija oboljenja kičmenog stuba i sistema za kretanje.

Neurologija

Dijagnostifikujemo, pratimo i liječimo niz neuroloških oboljenja i hroničnih neuropatskih bolnih stanja.

Telemedicina

Pošaljite svoje CT, MRI ili PET CT snimke na nezavisnu ekspertizu radiolozima širom Evrope.