Podgorica
  info@hipokrat.me
  Radanovići
  infotv@hipokrat.me

Akcije i povoljnosti

1.UGOVOR SA FONDOM ZA ZDRAVSTVENO OSIGURANJE CRNE GORE

Poliklinika Hipokrat je potpisala ugovor sa Fondom za zdravstveno osiguranje Crne Gore, kako bi se redovi za čekanje na pregled magnetnom rezonancom smanjili na optimalni nivo. Ukoliko na pregled magnetnom rezonancom čekate duže od mjesec dana u Kliničkom Centru Crne Gore , ovaj pregled možete obaviti kod nas besplatno ( o trošku Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore ).

Potrebna dokumentacija :

1.Uput sa odobrenjem radiologa sa konzilijuma sa istaknutim pregledom
2.Uput za Polikliniku Hipokrat ( kod izabranog doktora )
3.Dokaz da odobrenu uslugu ne mozete odraditi u roku od 30 dana u KCCG ( izdaje je izabrani doktor )

Za sve bliže informacije pozovite na br telefona + 382 69 333 888

2.ODLOŽENA PLAĆANJA

Kako bi našim pacijentima omogućili plaćanje usluga pod što povoljnijim uslugama postignut je dogovor sa Hipotekarnom bankom, pa se naše usluge mogu platiti Premium karticom uz popust od 5 % na gotovinsko plaćanje, kao I odloženo plaćanje na 6 ili 12 rata ( zavisno od iznosa I limita korisnika kartice ).

Takođe, postignut je dogovor sa CKB bankom I podrškom novog proizvoda Shoping GO kartice, gdje će biti dozvoljeno odloženo plaćane do najviše 12 rata. Plaćanje ovom karticom je moguće jedino u ratama.
Pored plaćanja u ratama, , za korisnike CKB debitnih kartica, odobren je popust od 10 % za gotovinsko plaćanje.


Pored pomenutih kartica, imamo važeće ugovore sa osiguravajućim kućama i to:

Uniqa Osiguranje
Generali Montenegro Osiguranje
Sava Osiguranje
Lovćen Osiguranje


Svi osiguranici pomenutih kuća , zavisno od polise osiguranja koje imaju I mjesečnog limita na istim, mogu iskoristiti usluge u Poliklinici, uz prethodnu najavu kod operatera matične kuće.Sve usluge iz oblasti Radiologije, Ortopedije I Neurologije su uključene u osnovne pakete za korisnike polisa. Više informacije možete dobiti kod osiguravajućih kuća .
Pored pomenutih partnera, sklopljeni su ugovori sa Sindikatom Policije, Sindikatom CEDIS-a, Kompanijom Čelebić, Kompanijom Tehnomaks, Sindikat banaka Crne Gore. Njihovi zaposleni imaju mogućnost odloženog plaćanja . Ukoliko ste član sindikata, kolektiva ili organizacije, stojimo Vam na raspolaganju za sve vrste dogovora, kako bi zaposlenim omogućili što lakše plaćanje naših usluga.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na + 382 69 333 888.